2013. szeptember 26., csütörtök 12:35

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. szeptember 26., csütörtök (OS) - Munkahelyteremtés összefogással, a környezetterhelés csökkentése jegyében

    Korszerű környezetkímélő technológiával átépített mosodát adott át Horváth Attila Imre, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára 2013. szeptember 26-án, Kaposvárott.

A Kaposi Mór Oktató Kórház területén létesült korszerű üzem nagy kapacitással képes a megyeszékhely és vonzáskörzete egészségügyi és turisztikai intézményeinek mosodai ellátására, új munkahelyeket teremtve 40 fő tartós megélhetését biztosítja a hátrányos helyzetű kistérségben.

A több mint 350 millió forintos beruházás egy magánberuházó és a helyi kórház összefogásával, részben önerőből, részben munkahelyteremtő pályázati támogatással valósult meg. A szakpolitikus megerősítette, hogy ez a példaértékű fejlesztés egyezik azzal a törekvéssel, ami a Kormány programjában kiemelt helyen szerepel: a gazdaság élénkítése, az energiahatékonyság növelése a vállalkozói és a lakossági szférában.  

    Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.