2013. október 16., szerda 13:52

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2013. október 16., szerda (OS) - Nem hagyjuk, hogy bárki és bármi megakadályozza az ellenzék közös fellépését Békéscsabán!

Az új összetételű helyi választási bizottság politikai elfogultságával kapcsolatban az ellenzéki szervezetek már korábban kifejezték aggodalmaikat. A bajai Választási Bizottság vitatott, majd egy-egy esetben a bíróság által megváltoztatott döntései éppúgy igazolni látszanak ezeket a félelmeket, mint a Békés megyei Területi Választási Bizottság mai határozata, amelyből teljes mértékben hiányzik az a jóhiszemű jogértelmezés, amely korábban jellemző volt a Magyar Köztársaságban.
A PM nem hagyja ennyiben a dolgot: a rendelkezésre álló jogorvoslati lehetőségek legvégéig elmegyünk, bíróságra visszük az ügyet!
Mindent elkövetünk azért, hogy a hatalom ne tudja megakadályozni a demokratikus ellenzéki szervezetek összefogását és közös jelölt indítását a békéscsabai időközi önkormányzati választáson.

Karácsony Gergely országgyűlési képviselő

Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt