2013. október 21., hétfő 12:26

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2013. október 21., hétfő (OS) - A DK a bajai választási csalással kapcsolatos manipulált videóról

    
Mind a választási csalás, mind az azzal történő manipuláció megengedhetetlen. Nincs kettős mérce, e tekintetben nincs bocsánat, nincs helye az ilyen tettek mentegetésének.

A bíróság által megállapított fideszes választási csalás miatt részben megismételt bajai időközi választás után nyilvánosságra került egy videofelvétel, amelyről kiderült, hogy manipuláció. A Demokratikus Koalíciónak ehhez semmi köze nincs. Mára kiderült azonban, hogy a párt egy tagja az ügybe belekeveredett, szerepe viszont még tisztázatlan. Az illető a pártban már régóta nem visel tisztséget, ma már a pártnak sem tagja.

A Demokratikus Koalíció szerint ebben az ügyben tisztességtelen játék folyik: valakik bűncselekményt követtek el, illetve bűncselekmény elkövetésével vádoltak meg másokat. A párt elfogulatlan vizsgálatot követel annak kiderítésére, mi történt, ki ezért a felelős és kinek állt mindez érdekében.

DK Sajtóosztály

    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.