2013. október 21., hétfő 15:01

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2013. október 21., hétfő (OS) -

    Az ellenzék furcsán hallgat

Kíváncsiak vagyunk az MSZP és a DK etikai és fegyelmi testületei kezdeményeznek-e bármiféle vizsgálatot a hamisnak bizonyult bajai videó kapcsán, párttagjaik körében. Az ügy mostani állása szerint szocialista pártfunkcionáriusok és DK párttagok lehetnek a durva lejáratási szándék és a bajai választás legitimációjának gyengítése mögött. Az elkövetők egy szocialista parlamenti képviselőt is emlegetnek, az MSZP és a DK pedig furcsán hallgat.
A választások rendjét súlyosan sértő esetekben nincs helye a hallgatásnak és a halogatásnak. A KDNP megerősíti, hogy a bajai videó minden értelemben aláássa a demokratikus rendet, felveti a különböző választási bűncselekmények gyanúját, ezért minden érintett fél – aki akár megrendelői, akár készítői oldalról az ellenzék részéről belekeveredett – érdekében kell, hogy álljon szerepének sürgős tisztázása. A KDNP kíváncsian várja, hogy a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció siet-e felderíteni az eset körülményeit.

    Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.