2013. október 22., kedd 10:18

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2013. október 22., kedd (OS) - Oktatás hamis videóval

    Megtörtént a választópolgárok arculcsapása! Öszöd után odatartottuk arcunk másik felét is. Ezt kihasználva a baloldali ellenzék ismét gondolkodás nélkül megalázta méltóságunkat.

A hamisított bajai videó érdekeltségi szálai a DK-ba és az MSZP-be vezetnek. Az új "pártszövetség" gátlástalanul használja céljai érdekében eszközként a cigányság kiszolgáltatottjait.

Viviane Reding útmutatásai működésbe léptek, a bukott baloldali vezetők gátlástalanul mindent elkövetnek azért, hogy megkérdőjelezhessék a 2014-es választások legitimitását.

Az MSZP programjából visszacsengenek elődpártjának hamis jelszavai, munkát ígérnek és kenyeret. Valóban, munkát adtak a hamis videó készítőinek, előbb azonban a magyar államadósság kétszeresét vitték ki az országból offshore cégekbe. Elgondolkodtató, vajon mennyi kenyeret vásárolhatnánk ebből a pénzből? Munkát is adtak bőven, mert három és fél éve összeszorított fogakkal takarítjuk el az általuk okozott csődtömeget.

CÖF-CÖKA vezetősége
    
    Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.