2013. október 25., péntek 16:54

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2013. október 25., péntek (OS) - Az ellenzéki tárgyalásokat lezártuk: a polgárokkal kötendő szövetség következik A kormányváltó szövetség pártjainak közös közleménye

    Ez a kormányváltó szövetség erős talapzata lesz 2014 tavaszán annak a széles – a mai bizonytalanokat is magába foglalni képes – választói koalíciónak, amely leváltja Orbán Viktor kártékony kormányát, majd társadalmi támogatottságot biztosít az új kormány munkájához.

A kormányváltó szövetség kibővítésére az abban részt vevő pártok maguk tettek tisztességes és reális javaslatot a nyár folyamán.

Gyurcsány Ferenc ezt a csatlakozási lehetőséget elutasította.

Az MSZP és az Együtt-PM Gyurcsány Ferenc döntését tudomásul vette. Az ellenzéki tárgyalások ezzel befejeződtek, a kormányváltó szövetség pedig kizárólag az Orbán-kormány működésének megalkuvást nem ismerő ellenőrzésére, a kormányzati munka konstruktív bírálatára, illetve az emberek gondjaira adott szakpolitikai megoldások felmutatására fordítja energiáit.

MSZP
Együtt-PM Szövetség


    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.