2013. október 26., szombat 16:45

A Junior Chamber Magyarország közleménye
    Budapest, 2013. október 26., szombat (OS) - Magyarországon első alkalommal jelent meg összefoglaló könyv a fiataloknak szóló civil egyesületekről: A jövő vezetői - Szakmai elitszervezetek Magyarországon, 2013 címmel.

    A kezdeményező Junior Chamber Magyarország fontosnak tartja bemutatni, hogy a 18-40 éves, az átlagosnál nyitottabb fiatalok számára milyen szakmai szervezetekben van lehetőség a lakókörnyezetünk, városunk, illetve tágabb értelemben az ország szolgálatára. Ennek megfelelően kereste fel kiadóként a nemzetközi háttérrel és évtizedes hagyománnyal rendelkező civil szervezeteket, amelyek megtalálhatóak a kiadványban:
- AIESEC, Magyar Közgazdászhallgatók Egyesülete
- IAESTE, Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete
- ELSA, Európai Joghallgatók Szövetsége
- Magyar Rezidens Szövetség
- Kairos Society Magyarország
- Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ
- Junior Chamber Magyarország
melyek mindegyikéről kiderül hogyan alakultak itthon és külföldön, milyen tevékenységet végeztek 2013-ban, hol lehet velük kapcsolatba kerülni és kik az aktuális vezetőik.

A kiadvány kereskedelmi forgalomban nem kapható. További információ: https://www.facebook.com/ajovovezetoi2013 és http://juniorchamber.hu
    Kiadó: Junior Chamber Magyarország

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.