2013. november 8., péntek 22:57

Ángyán József független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2013. november 8., péntek (OS) -

    A mai napon a Levegő Munkacsoport és a Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége közös sajtótájékoztatóján Horváth András, a NAV munkatársa fontos, leleplező bejelentéseket tett a választási ciklusokon áthúzódó, mindkét oldalhoz köthető és folyamatos kormányzati támogatást élvező, 1000 milliárdos léptékű ÁFA-csalásokról továbbá az azokat elkövető "érinthetetlen" gengszterekről. Az elhangzottak mellett nem mehetünk el szó nélkül, anélkül, hogy csatlakoznánk a feltáró folyamathoz.

Íme, a közös kasszák állami segédletű megrablásának újabb szelete, amiről magam is többször és sok helyen beszéltem. Le kell választanunk az államunkat, annak törvényhozását, intézményeit, az általa kezelt közös kasszáinkat és nemzeti vagyonunkat erről a politikát irányító maffia-hálózatról, és meg kell megszabadulnunk az ezt kiszolgáló, az ország kirablásában segédkező, délelőttös és délutános műszakban egymást váltogató, "ugyanazon emlőn nevelkedett politikai elittől"! Erkölcsi megújulás nélkül nincs jövője a magyarságnak. Ennek alapja pedig az igaz beszéd és a nyilvánosság.

Hálás vagyok tehát Horváth Andrásnak, a NAV bátor munkatársának, aki a lelkiismeretére hallgatva dokumentálta és nyilvánosságra hozta mindazt, amit a saját helyén megtapasztalt, és amihez asszisztálni nem volt hajlandó. Azt remélem, hogy egyre többen fogják magukat hasonló lépésekre elszánni. Ahogyan Horváth András, úgy ők is számíthatnak minden tisztességes ember támogatására, védelmére.
    Kiadó: Ángyán József független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.