2013. november 22., péntek 15:50

A Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. november 22., péntek (OS) - HALLÁSSÉRÜLTEK ÖSSZEFOGÁSA 2013.11.20. Szerdai napon a hallássérültek három egyesülete, vagyis – rövidített nevükön - a HARKE, a HMHE és a NABOKE közös együttműködési megállapodást kötött, Magyar Hallássérültek Egyesületei (MHE) néven. A partnerség aláírására 2013. november 20-án délelőtt a budapesti Aranytíz Kultúrházban került sor.

H A L L Á S S É R Ü L T E K   Ö S S Z E F O G Á S A  /  2013.11.20. - BUDAPEST A rendszerváltás óta Magyarországon számos egyesület vagy alapítvány jött létre a hallássérültek sokféle problémái megoldásának céljából. Sajnos a sok kis szervezet különállóan tevékenykedve nem tudott hatékony érdekvédelmet kifejteni. Szerdai napon a hallássérültek három egyesülete, vagyis – rövidített nevükön - a HARKE, a HMHE és a NABOKE közös együttműködési megállapodást kötött, Magyar Hallássérültek Egyesületei (MHE) néven. A partnerség aláírására 2013. november 20-án délelőtt a budapesti Aranytíz Kultúrházban került sor, meghirdetett sajtótájékoztató keretében. Szomorú, hogy a sajtó, média részéről senki nem jött el, pedig ez az esemény különleges történelmi fontosságú és jövőbe mutató a több százezer magyar hallássérült és hozzátartozóik, barátaik számára. Az eseményről, az együttműködésről fotók, egyre bővülő információk találhatók az együttműködés honlapján: http://www.hallasserultek.hu/mhe.html
    Kiadó: Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete