2013. december 7., szombat 22:00

Az Arany Liliom Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2013. december 7., szombat (OS) - Hiteles Mozgalom közlemény - 2. részlet

    A KEH válasza szerint nem illetékes az ügyben eljárni, de a kezdeményezést szeptemberben továbbította Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár részére.

http://www.hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/kerdeseink-es-a-kapott-va laszok/valaszolt-----a-koztarsasagi-elnok---2013.09.19..html

Lázár János a mai napig nem küldött választ, pedig a válaszadása hiányát már egy hónapja észrevételeztük.

http://www.hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/kerdeseink-es-a-kapott-va laszok/level-lazar-janos-allamtitkar-urnak-2013.11.09..html

Áder János a Miniszterelnök kérésére viszont felmentette Szász Károlyt. Áder János ezek után nem válaszolt arra a kérdésünkre, hogy tudta felmenteni Szász Károlyt, ha ez korábbi válasza szerint nem az Ő hatásköre.

A teljes Magyar Államigazgatás lebénul, ha a bankok törvénysértéseiről van szó. Sorra kapjuk a semmitmondó propaganda válaszokat a minisztériumoktól.

http://www.hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/kerdeseink-es-a-kapott-va laszok/az-igazsagugyi-miniszterium--kim--valasza---2013.12.06..html

http://www.hitelesmozgalom.eoldal.hu/cikkek/kerdeseink-es-a-kapott-va laszok/ngm-valasz---2013.11.13..html

A minisztériumok az érintett civil szervezettekkel történő kapcsolatfelvételt, érdemi egyeztetést folyamatosan elutasítják.

    Kiadó: Arany Liliom Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.