2013. december 7., szombat 23:34

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2013. december 7., szombat (OS) - Adventi üzenet

    Az AQP Észak-Magyarországon tett látogatása során sok örömet kapott a kedves helyi emberektől. Az AQP tevékenysége és a lakosság reakciója kölcsönösen új reményt ébreszt egymásban: a lélek adventje, ami hazánkat új életre támasztja, mind a két oldalon feléledt. Egy idősebb hölgy odajött a szórólapunkkal a kezében, és azt mondta: "egész életemben erre vártam, hogy ilyen párt legyen, aki Isten nevében cselekszik." Igen, kedves magyarországi embertársaink, mi Istenben új reményt hozunk. Olyan újrakezdést, hazánk adventjét, amely újjászüli a lelkekben a jót, a szeretetet, az irgalmasságot, az egymás fokozott megbecsülését, amely minden igaz Ember sajátja, csak már elfeledte. Nem tűrhetjük a hazudozást, egymás megcsalását. Ez az országos megújulás az Önök segítségével elűzheti a passzivitásba vonultak depresszióját, felrázza az elfáradt, politikába is belecsömörlött lelkeket. Kezdjünk új életet, frissítsük fel a lelkünket, nézzünk a Végtelen Fényébe! Istenre nézve kezdődik az ország igazzá, humánussá, élhetővé tétele. S legyen ez az Advent ennek a kezdetnek a sarokpontja! Mi az örömet hirdetjük Önöknek, tartsanak velünk ebben az újjáépítésben, mert Önök nélkül csak magunk lehetünk boldogok, de ez nem elég, mert ezt az örömöt, boldogságot meg kell osztani minden embertársunkkal, a földre született Megváltónk ezt így kívánja.

Jó és békés adventi készülődést kíván Önöknek az Istennek fogadalmat tett tagokból álló AQUILA Párt elnöke: Varga Péterné

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.