2013. december 22., vasárnap 02:39

Az AQUILA Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. december 22., vasárnap (OS) - AQUILA Párt Karácsonyi közleménye

    Karácsony jegyében szeretnék egy Ramakrisna mondást átadni: "Ne beszéljetek a testvéri szeretetről! Szeressetek! Ne nyilatkozzatok a tanokról és a vallásokról. Csak egy vallás van. A folyamok mind az óceánba ömlenek. Menjenek, és hadd menjenek a többiek is. A nagy víz kiömlik, kitépi magát medréből és ömlik a korok, a fajok, a különböző lelkek törvénye szerint. A meder más, a víz ugyanaz – ömöljetek az óceánba." Ez az óceán az a végtelen Isten, aki lejött közénk Jézus Krisztusként, mert felrázni, a jó célért egységbe tömöríteni és hazavinni akarná az egész emberiséget.
Mit is hozzon ez a szép ünnep? Csilingelő, giccses fákat, torzan táncoló télapókat? Nem! Ennek a szép ünnepnek a lelkek békéjét, a megújulás fényét, az odahallgatást, a közös és nem megosztó szeretetet kellene bevinni az agyakba, a lelkekbe.
A Karácsony a mi örök újjászületésünk ideje is. Itt a kezdete annak, hogy hazánkban ismét uralkodjon az egymás tisztelete, az önzetlenség, az egymásra figyelés és a kötelező szeretet. Míg ez nem lesz, addig nincs remény arra, hogy ez az ország (és a világ) összeszedje magát, és az lehessen a földi lét, aminek Isten szánta.

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.