2014. január 10., péntek 10:25

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2014. január 10., péntek (OS) - A HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET ÜDVÖZLI A MAGYAR KRÓNIKA INDULÁSÁT – KÖSZÖNET KERÉNYI IMRÉNEK – MOST MI JÖVÜNK!

A civil szervezet örömmel értesült a Magyar Krónika c. lap indulásáról, s egyben köszönetet mond Kerényi Imre és Bencsik András úrnak az időszerű kezdeményezésért. Igenis, a lapban szinte kizárólag pozitív hangvételű írásoknak kell megjelenni, vissza kell adni a magyaroknak hitüket, önbizalmukat. Sikereinket, eredményeinket kell hangoztatni. Elég a magyarságot bel-és külföldön lejárató irományokból! Negyven évig csak Népszabadságot olvashattunk. Első, szabadon választott miniszterelnökünktől megtagadták a televízió nyilvánossága adta lehetőséget, a bukott baloldal magáénak tekintette a sajtót. Nem kell megfelelnünk korábbi elnyomóinknak, akárcsak a velük együttműködő liberális köröknek. Az új lap nem a gyűlölködés fóruma lesz, a békés nemzetegyesítést fogja szolgálni. Most a felemelkedésünkért tenni akaró magyaroké a pálya. Most mi jövünk! És legalább negyven évig maradunk – kétharmados támogatással!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – SZILVÁSY GYÖRGY

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület