2014. január 18., szombat 16:19

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2014. január 18., szombat (OS) -

    DK: A Fidesz kiröhögteti magát Ócsa kapcsán


Megrendítően primitív, ócska, szinte vicces próbálkozás, ahogy a Fidesz az elbukott ócsai projekt kapcsán is Gyurcsány Ferencre mutogat. Természetesen, tudjuk, hogy az enyhe télért is a DK elnöke a felelős, mint ahogy azért is, ha Zlatan Ibrahimovic nem veszi Orbánt emberszámba a FIFA-díjátadón. Az azonban szánalmas, hogy egy brutális négyzetméteráron, a senki földjén felhúzott lakótelep kihasználatlansága miatt is őt hibáztassák.


Ócsán azért épített lakásokat az Orbán-kormány 2012-ben, három évvel a Gyurcsány-kabinet után, mert a devizahitelesek nem tudják a törlesztést fizetni. Igaz, nem néhány lakásnyian, hanem több százezren, de ez nem számított. Pedig a devizahitelek elszabadulásáért Orbán és maffiakormánya a felelős, amikor rossz mondataikkal és felelőtlen gazdaságpolitikájukkal tönkre tették a forintot. Ráadásul az ócsai Orbán-szimbólumot, amelynek felépítéséből nyilván jutott megint a haveroknak, a jövőben is drága pénzen kell fenntartani - az adófizetőknek.


A Demokratikus Koalíció egyúttal ismét emlékeztet arra, hogy a devizahitelezést az első Orbán-kormány szabadította az országra Járai Zsigmond pénzügyminisztersége idején.


A DK megérti, ha Orbán Viktor retteg Gyurcsány Ferenctől, de legalább ne röhögtessék ki magukat ötpercenként.


Gréczy Zsolt szóvivő
Demokratikus Koalíció
    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.