2014. január 19., vasárnap 01:01

Az AQUILA Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. január 19., vasárnap (OS) - Az AQP a jóra, az isteni normákra felbujtó kovász akar a Parlamentben lenni

    Jelenleg gőzerővel folynak a koalíciók létrehozása mind bal, mind jobb oldalon, és vélhetőleg lesznek még meglepetések. Többségének – láthatóan – szinte csak az a fontos, hogy minél nagyobb hatalmat/pénzt szerezzen, és kiszorítsa a másikat. Messze nem a magyar lakosság jólétéről, nem a munkanélküliek, éhezők, fázók számának a csökkentéséről szól, hanem az egóról, a hatalom megtartásáról vagy visszaszerzéséről.

Kérjük a Választópolgárokat, gondolkozzanak, és majd a fülkékben döntsenek bölcsen. A nép szinte haragtól elborult aggyal váltotta le a ma ismét összeállt MSZP szövetséget, akik áldásosnak nem nevezhető tevékenységükkel okozták – szerintünk – a FIDESZ kétharmados győzelmét, amiről mára bebizonyosodott, hogy veszélyes lett, kár volt. Senkinek sem kedvező ez a nagyhatalom, a fékek szinte kiiktatásra kerültek. Ez – bármelyik oldal részéről is, mert az ember ilyen – diktatúrához is vezethet! Egy pártot sem szabad túlnyeretni!

Mit tehetnek Önök? Nem azt, amit most a jelenlegi nagy pártok sulykolnak, hogy ne aprózzák el a szavazatokat. De igen, támogatni kell a jó célú kis pártokat, mert az nem elaprózás, hanem az ő kizárólagos hatalmuknak a csökkentése, amennyiben új, friss erőknek adnak lehetőséget. Jól nézzék meg, és legyen a voksuk feltétele az, hogy ki nem köt koalíciót, mert az biztos, hogy sehova sem fog beállni bólogatni, hanem egy józan fék lesz.
    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.