2014. január 19., vasárnap 01:01

Az AQUILA Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. január 19., vasárnap (OS) -

Mi, az AQP – mivel Isten akaratából vagyunk – csakis az Ő normáját, törvényeit, igazságát akarhatjuk (és több ilyen párt nincs, ez egy népet mentő misszió), tehát abban biztosak lehetnek, hogy mi nem fogunk sehova sem betagozódni, nem is tehetnénk.
Az AQUILA feladata az is, hogy a Parlamentbe bejutva bujtogasson a jóra, nyitogassa a képviselők szemeit az igazságra, szembesítse őket a harácsolással, az ego túltengésével, és felismertesse velük az emberek bajait, megaláztatását, kizsákmányolását. Ha Önök adnak az AQUILA Pártnak erre lehetőséget, akkor ezt megtehetjük, de a Parlamenten kívül nem lehet ezt a lelki tisztogatást véghezvinni. Szem előtt tartva Ferenc pápa egyik mondatát, amely szerint utánfutóval nem lehetséges a túlvilágra megszerzett vagyont elvinni, a képviselőket lelkileg és józan érvekkel megpróbáljuk meggyőzni az igazi értékekről, presszionálni akarjuk őket arra, hogy nemesedjenek. Mivel a "fejétől bűzlik a hal", itt kell elkezdeni az elme, az erkölcsök tisztogatását. Az AQUILA Párt friss szellemű, korrekt, megvalósítható, logikus programmal rendelkezik, józan tervekkel, amelyek segítségével lassú, de szisztematikus javulást érne el adósságnövelés nélkül, csak a magyar érdekeket szem előtt tartva.
Kérjük a választókat, gondolkozzanak, és adjanak lehetőséget az országnak a "mókuskerékből" (csak a jelenlegi, egymást cserélgető pártok zártságából) való kiszabadulásra.
Varga Péterné, az AQP elnöke

Kiadó: AQUILA Párt