2014. január 27., hétfő 17:54

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. január 27., hétfő (OS) - Bíróság előtt kell felelniük azoknak, akik tényként állítják, hogy másra reagált Mesterházy Attila, mint amit hallott.

    A Fidesz megijedt az Összefogás január 25-én megmutatott erejétől, s emiatt szánalmas rágalomkampányba kezdett.

Egy állítólagos bekiabálásra hivatkozva most azt akarják megmondani, hogy egy 13 ezres tömeg közepén mit hallhatott a beszédet mondó politikus.

Ezúton emlékeztetjük a Fideszt, hogy a magyar politikában eddig dokumentálhatóan csupán egyetlen politikus emlegetett akasztást, illetve kötelet: Kövér László, aki jelenleg a Fidesz Országos Választmányának elnöke és a Magyar Országgyűlés elnöke. Azokat a szörnyű szavakat konkrétan ő maga mondta, s ezt kiváló minőségű, manipulációtól mentes hangfelvétel is bizonyítja.

Azt egyébként a Hír Tv is elismerte, hogy a felvétel hangsávjába belenyúlva manipulálta a hangfelvételt. Az is elgondolkodtató, hogy az állítólagos "botrány" miért csak 24 órával a rendezvény után pattant ki
    
    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.