2014. február 14., péntek 15:14

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. február 14., péntek (OS) - Az OTSZ vezetése szembe megy saját tagjainak érdekeivel

    Az OTSZ által gerjesztett politikai és sajtókampány a Takarékbank állami tulajdonrészének értékesítésére kiírt pályázat és az abban részt vevő takarékszövetkezeti többséggel bíró pályázó lejáratására irányul még az előtt, hogy a pályázó kiléte ismertté vált volna. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium visszautasítja az OTSZ újabb támadását, amellyel a Szövetség saját tagságának érdekeivel is szembe megy, és amely alkalmas a szövetkezeti hitelintézeti integráció résztvevőivel szembeni károkozásra, a betétesi és befektetői bizalom szisztematikus megrendítésére.
    Az OTSZ vezetőinek sajtónyilatkozatai - saját maguk által is bevallottan - pusztán vélelmekre, senki által meg nem erősített feltételezésekre épülnek. Mindez azonban nem gátolja meg az OTSZ vezetését abban, hogy már most élesen támadja, és a széles nyilvánosság előtt becsmérelje a "vélhető ajánlattevőt", a pályázó szervezetben többséggel bíró takarékszövetkezeteket, és kétségbe vonja a pályázat tisztaságát.

    Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.