2014. február 24., hétfő 04:30

A Seres Mária Szövetségesei közleménye
    Budapest, 2014. február 24., hétfő (OS) - A napokban alakult 3.0 verziójú REZSICSÖKKENTŐ SMS kormány 2014. február 23-i határozata

    A Seres Mária nevével fémjelzett, és a mögötte álló társadalmi akarat által éltre hívott szervezet –
Seres Mária Szövetségesei (SMS) – 3.0 verziójú REZSICSÖKKENTŐ SMS kormánya, amit nem politikusok és pártkatonák, hanem az egész országot lefedő és azt reprezentáló társadalmi csoportok képviselői alkotnak, holnaptól megkezdi a Nemzeti futballpályák kiegyenesítését és akadálymentesítését.

Ahogy azt az elmúlt 25 évben folyamatosan érezhettük, minden nemzeti futballpálya úgy épült meg, hogy a szegények, a gyengék és a hátrányos helyzetűek kapuja felé lejtett, így akarva vagy akaratlanul mindig ők kapták a gólokat.
Ezért a 3.0-ás Rezsicsökkentő SMS kormány törölni fogja az 1.0-ás és 2.0-ás rezsicsökkentő kormány határozatait.

Eltörli a tranzakciós illetéket, és a szolgáltatóknál visszaállítja a nyilvánosság által kontrollált piaci viszonyokat.
A kádári 50 Ft-os húspénzhez hasonlóan pedig minden, az ország területén belül élő magyar állampolgár – beleértve a 12 hétnél idősebb magzatokat is – feltétel nélkül kap havi 5.000 Ft rezsicsökkentési díjat.
Ebből mindenki maga dönti el, hogyan finanszírozza és csökkenti a saját rezsijét.

Ez a 3.0 verzió így igazságosabb, mint az 1.0 és a 2.0, hiszen abból a rezsicsökkentésből az, aki fával fűtött és a villanyát is kikapcsolták már, nem kapott semmit. Viszont aki az úszómedencéjét és a 300 nm-es luxus villáját fűtötte, akár havi 50 ezer Ft-ot is nyert.
    Kiadó: Seres Mária Szövetségesei

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.