2014. március 19., szerda 17:48

A Belvárosi Önkormányzat közleménye
    Budapest, 2014. március 19., szerda (OS) - Sajtóközlemény

    A Belvárosi Önkormányzat négy éve ajándékoz Húsvét előtt sonkát a kerületben élő rászorulóknak. A sonkát mindig megkapják a nyugdíjasok, a nagycsaládosok, a szociálisan rászorulók. Ebben az évben is 4800-an részesülnek ebből a juttatásból.  

Eddig ezt a rászoruló családok a nyugdíjas klubokban vehették át. Tavaly a kerületi polgárok kérése az volt, hogy tegyük praktikusabbá az átvétel módját: ne kézhez kapják az élelmiszert, hanem egy ajándékkártya segítségével jussanak hozzá, hiszen így egy hónap áll rendelkezésükre, hogy átvegyék a terméket, illetve választani is tudnak az adott üzlet kínálatából. A CBA-val állapodtunk meg, mert üzlethálózata az egész kerületet lefedi, összesen 8 bolt áll a Belvárosban élő rászoruló családok rendelkezésére.

Kerék-Bárczy Szabolcsnak soha nem volt köze a Belvároshoz, nem ismeri a kerületet, a helyi szocialisták pedig ezek szerint semmit nem mondanak el neki a már bevált szociális juttatásainkról, a szóban forgó sonka akcióról sem. Már többször kiderült róla, hogy fogalma sincs a Belvárosban létező szociális juttatásokról, és ezek szerint amennyiben nyerne, megszüntetné ezt a vívmányunkat.

Budapest, 2014-03-19

    Kiadó: Belvárosi Önkormányzat

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.