2014. április 15., kedd 11:34

Az ICF Magyar Tagozata Egyesület közleménye
    Budapest, 2014. április 15., kedd (OS) - Üzleti szemlélettel lehet ütőképesebb a hazai civil szféra. Villámrandevún kaptak 19 milliós önkéntes coaching felajánlást a nonprofitok.

    2014. március 18-án Jószolgálati Coaching Rapid Randit szervezett a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata a MagNet Bankkal közösen. A Budapesten megrendezett esemény keretében 18 civil szervezet 30 vezető munkatársa kapott összesen 19 millió forint értékű ingyenes coaching felajánlást. A tavaly útjára indított kezdeményezés célja, hogy a versenyszférában egyre népszerűbb coaching szolgáltatás segítségével nonprofit szervezetek is hatékonyabbá és sikeresebbé tehessék működésüket.
A visszajelzések alapján tömeges az igény alapítványok és más nonprofit szervezetek részéről az üzleti életben is alkalmazott vezetői coachingra. A 2014-es Coaching Rapid Randi népszerűségét a tavayi hasonló esemény egyértelmű sikere is megalapozta. A programban részt vevő civil szervezeti vezetők nagyon pozitívan ítélik meg a coaching erejét. A leggyakoribb visszajelzés az, hogy a coaching folyamatnak köszönhetően sokkal tudatosabban képesek kezelni a különböző szakmai és szervezeti szituációkat, döntéseket, illetve profibban és hatékonyabban képesek irányítani a szervezetüket.
Az ICF által tavaly végzett elégedettségmérés adatai alapján a civil szervezetek 96%-a kiválónak minősítette az igénybe vett önkéntes ICF coach segítségét, és kivétel nélkül úgy nyilatkoztak, hogy újra szívesen részt vennének egy coaching folyamatban.
    
    Kiadó: ICF Magyar Tagozata Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.