2014. április 18., péntek 14:30

Az Ökotárs Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. április 18., péntek (OS) -

    Az üléseken megfigyelőként részt vettek a támogató országok képviselői és a magyar kormány küldötte is, akik elégedetten nyilatkoztak a pártatlan eljárásrendről és a magas szakmai színvonalon végzett munkáról.

A továbbjutó pályázók húsvét (illetve az értesítő levél kézhez vétele) után kezdhetik meg a második fordulós on-line pályázati űrlap kitöltését – a pályázatok beadásának határideje 2014. június 2. este 6 óra lesz. Április végén és május elején a lebonyolító alapítványok egynapos felkészítő műhelymunkákat szerveznek a továbbjutóknak több helyszínen a felhívás céljainak minél inkább megfelelő pályázatok kidolgozása érdekében. A lebonyolító alapítványok ezekre minden érintettnek egyénileg meghívót küldenek.

A most tovább nem jutott pályázók egyéni értesítést kapnak az elkövetkező három hét folyamán, amely tartalmazza elért pontszámaikat és az elutasítás indoklását is. A döntésekkel kapcsolatban további fellebbezési lehetőség nincs, de mindenki előtt is nyitva áll a lehetőség, hogy továbbfejlesztett projekttervét a várhatóan ősz elején megjelenő, harmadik pályázati felhívásra benyújtsa!

Bővebb információ: www.norvegcivilalap.hu

    Kiadó: Ökotárs Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.