2014. április 24., csütörtök 19:56

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2014. április 24., csütörtök (OS) - Asszisztál-e a Fidesz a maffiabaloldalnak?

    Azok után, hogy a Fidesz négyéves kormányzása alatt, majd a választási kampány során is az elszámoltató szerepében díszelgett, több mint visszatetsző lenne, ha engedné egy MSZP-s politikusnak betölteni a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöki posztját. A kormánypárt ugyan szavakban támadta a maffiabaloldalt, a Portik–Laborc-bizottság, a Simon Gábor-ügy, illetve Welsz Tamás titokzatos dokumentumai révén naponta szerepeltette a hírekben a baloldali bűnszövetséget, ám a tények mást mutatnak: Gyurcsány Ferenc, illetve a baloldali összeomlás számos más prominense börtön helyett a Parlamentben fogja tölteni a következő időszakot.
Ha a Fidesz következetes lenne, akkor nem engedné, hogy a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő MSZP valamely politikusa töltse be ezt a szimbolikus posztot. A Nemzetbiztonsági Bizottság elnökét kizárólag olyan politikai erő adhatja, amely nem volt részese az elmúlt 24 év korrupciós ügyeinek, ez pedig a Jobbik.
Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.