2014. április 29., kedd 12:50

A Személy-. Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara közleménye
    Budapest, 2014. április 29., kedd (OS) - VÉGÉHEZ KÖZELEDIK A VAGYONŐRÖK KÖTELEZŐ KÉPZÉSE ÉS VIZSGÁZTATÁSA! Országszerte sikerrel zajlik a vagyonőrök vizsgáztatása: 2014. 04. 28-ig több mint 59 ezer vagyonőr regisztrált a Kabinetedu-ban, a vagyonvédelmi kamara oktatási rendszerében. A regisztráltak túlnyomó többsége már sikerrel teljesítette a vizsgát is. Mivel a szakma becslése szerint ma hozzávetőlegesen 60 ezer vagyonőr dolgozik Magyarországon, elmondhatjuk: már szinte a teljes állomány a képzési rendszer látókörébe került, a vagyonvédelmi kamara pedig kiválóan megfelelt a törvény által rárótt kötelezettségnek. Felhívjuk egyúttal a tisztelt kollégák figyelmét, hogy június 1. után a munkavállalás feltétele a vizsga teljesítését igazoló tanúsítvány!

    Az országszerte folyamatosan zajló képzést egy elméleti és gyakorlati számonkérést tartalmazó vizsga zárja. A vizsgáztatás tapasztalata: a megjelenő vagyonőrök elsöprő többsége felkészülten érkezik; érzékelhető, hogy a szakmában dolgoznak. A vagyonőrök kötelező képzése az elmúlt kormányzati ciklusban elindított egységes, közbiztonságot erősítő intézkedés csomag részét képezi. E nagyszabású közigazgatási projektnek köszönhetően hazánk egy élhetőbb, biztonságosabb országgá vált az elmúlt évek során. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara büszke arra, hogy előmozdítója lehetett ennek a folyamatnak!
    Kiadó: Személy-. Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.