2014. április 30., szerda 02:21

A(z) Fejér Mag Egyesület közleménye
    Budapest, 2014. április 30., szerda (OS) - 2014. május 1. az árulás napja

    10 éve, hogy Magyarország - az európai népek létszámát tekintve - a 7. legnagyobb nemzetet képviselő államként az Európai Unióhoz csatlakozott. Tette ezt olyan feltételekkel, amelynek következtében 2014. május 1-én a külföldiek földszerzési moratóriuma az országvezetés egyetértésével szűnik meg, Magyarország utolsó stratégai kincse – az alaptörvényben is már csak "nemzeti örökségként" szereplő – magyar föld szabad tőkepiaci áruvá silányul.

Magyarország helyzetét csak súlyosbította a lisszaboni és a velseni szerződés felelőtlen, társadalmi egyeztetés és érdemi tájékoztatás nélküli parlamenti jóváhagyása.

10 év után világosan látható, hogy Magyarország olyan feltételekkel csatlakozott, amelyet az alapító államok egyike sem vállalt volna. Alkotmányos és gazdasági védelem nélkül vált és válik szabad tőkepiaci áruvá a nemzeti vagyon, a magyar föld és a magyar ember. Számbavétel nélkül került külföldi kézre a nemzet életben maradásához nélkülözhetetlen stratégiai ágazatok túlnyomó része. A földmoratórium feloldásával a szövetségeseknek álcázott uniós piaci gyarmatosítók elől az utolsó akadály is elhárul.

A Fejér Szövetség álláspontja, hogy az Európai Unió nem a nemzetek szövetsége, hanem a nemzettelen (inter- és multinacionális), nagyhatalmi (globális) pénztőke kiszolgáló, végrehajtó szerve csupán.

Változatlan feltételekkel az EU tagság életveszélyes a MAGYAR NEMZETRE, ezért a Fejér Szövetség 2014. május 1.-ét az árulás napjává nyilvánította!
    Kiadó: Fejér Mag Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.