2014. május 10., szombat 08:51

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2014. május 10., szombat (OS) - Vona Gábor kérdései Orbán Viktorhoz és Mesterházy Attilához

    A Jobbik az országgyűlési választásokhoz hasonlóan az uniós választásra is időben bemutatta programját. A Fidesz és az MSZP azonban ismét program nélkül kérik a választópolgárok bizalmát, mondanivaló híján megint csak sárdobálásra építik kampányukat, a korábbi felelősségüket eltakarandó ismételten el akarják kerülni az elszámoltatást.
A Jobbik ezen a választáson is pozitív, programközpontú, vitára nyitott kampányt folytat. Ehhez azonban partnerek kellenek. Fontos, hogy a Fidesz és az MSZP vezetői legalább a legalapvetőbb kérdésekben tegyék nyilvánvalóvá álláspontjukat, hiszen az állampolgárok felelős döntéséhez ez szükséges.
Ebből a célból az alábbi kérdéseket intézem Orbán Viktorhoz és Mesterházy Attilához:
1. Egyetértenek-e az Európai Egyesült Államok létrehozásával?
2. Egyetértenek-e azzal, hogy a magyar embereknek ugyanazért a munkáért jövedelemként csak töredéke jár, mint a nyugaton élőknek?
3. Egyetértenek-e azzal, hogy a magyar föld külföldiek kezébe is kerülhet?
4. Egyetértenek-e azzal, hogy a csatlakozási szerződést módosítani kell, és Magyarországnak élelmiszer-önrendelkezést kell elérnie a közösségen belül?
5. Egyetértenek-e azzal, hogy társadalmi vitára van szükség a bevándorlásról, amely az uniós nyomás miatt egyre inkább meghatározó kérdése lesz a magyar emberek mindennapjainak?
Vona Gábor, a Jobbik elnöke
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.