2014. május 24., szombat 19:10

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. május 24., szombat (OS) - A IV. Magyar Világtalálkozó Társadalmi Párbeszéd Fórumának keretében, 2014. május 22-én a Nemzetstratégiai Kutatóintézet (NSKI) és a KEP által közösen szervezett A nemzeti integráció fejlesztési rendszere a Kárpát-medencében című szakmai tanácskozás

    A rendezvény fővédnöke Szász Jenő, az NSKI elnöke képviseletében az intézet elnökhelyettese Fráter Olivér köszöntötte a hallgatóságot, akit bevezető felszólalások követtek a nemzeti integráció időszerű politikai, stratégiai kérdéseiről, perspektíváiról, valamint elmélyítésének időszerű lehetőségeiről Duray Miklós, az NSKI elnökének tanácsadója, Dr. habil. Garaczi Imre egyetemi docens és Horkay Nándor NSKI kutatási igazgató előadásaival. Molnár György, az NSKI Kárpát-medencei hálózatfejlesztési igazgatója bemutatta az NSKI kezdeményezését a nemzeti integráció fejlesztési rendszerének létrehozásáról és az ennek érdekében a 2014-2020 között felhasználható európai uniós fejlesztési forrásokról.

    Kiadó: Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.