2014. május 26., hétfő 09:02

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (3. rész)
    Budapest, 2014. május 26., hétfő (OS) - A IV. Magyar Világtalálkozó keretében a KEP és az NSKI sikeres, közös Társadalmi Párbeszéd Fórumot és szakmai tanácskozást szervezett Közép-Európáról és a Kárpát-medencéről

    A KEP és az NSKI eredményes együttműködése a Magyar Világtalálkozó keretében kiterjedt a Világtalálkozó több programjának meglátogatására és köszöntésére – elsősorban a 3 napos Világfalú fesztiválhangulatú rendezvényén –amelyet 5 földrész közel 70 országából mintegy 30 ezren látogattak meg. A Társadalmi Párbeszéd Fórum rendezvényeiről több film is készül tekintettel arra, hogy lényegében az összes előadás felvételre került. A IV. Magyar Világtalálkozóhoz júniustól kapcsolódó 3 centenáriumi I. világháborús közép-európai emléktúrán a KEP és az NSKI képviseletében –együtt hagyományőrző honvéd civil szervezetekkel- 9 helyen megemlékezünk a magyar hősökről. A Fórum fővédnökei: Hg. Esterházy Antal, a KEP elnöke és Prof. Dr. Kovács Árpád a Költségvetési Tanács elnöke, a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke voltak. Konferenciaigazgató és a Szervező Bizottság elnöke: Dr. Czeglédi József, a KEP ügyvezető elnök, a Szervező Bizottság titkára: Vasvári József, a KEP klubigazgatója voltak.
    Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.