2014. május 26., hétfő 09:02

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (4. rész)
    Budapest, 2014. május 26., hétfő (OS) - A IV. Magyar Világtalálkozó keretében a KEP és az NSKI sikeres, közös Társadalmi Párbeszéd Fórumot és szakmai tanácskozást szervezett Közép-Európáról és a Kárpát-medencéről

A Fórum keretében sor került május 22-én A nemzeti integráció fejlesztési rendszere a Kárpát-medencében című magas színvonalú szakmai tanácskozásra is. E rendezvény fővédnöke Szász Jenő, az NSKI elnöke képviseletében az intézet elnökhelyettese Fráter Olivér köszöntötte a hallgatóságot. Ezt rövid előadások követték a nemzeti integráció időszerű politikai, stratégiai kérdéseiről Duray Miklós, az NSKI elnökének tanácsadója, Dr. habil. Garaczi Imre egyetemi docens és Horkay Nándor NSKI kutatási igazgatója részéről. Molnár György, az NSKI Kárpát-medencei hálózatfejlesztési igazgatója bemutatta az NSKI kezdeményezését a nemzeti integráció fejlesztési rendszerének létrehozásáról és az ennek érdekében a 2014-2020 között felhasználható európai uniós fejlesztési forrásokról.
    Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület