2014. május 26., hétfő 09:03

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (5. rész)
    Budapest, 2014. május 26., hétfő (OS) - A IV. Magyar Világtalálkozó keretében a KEP és az NSKI sikeres, közös Társadalmi Párbeszéd Fórumot és szakmai tanácskozást szervezett Közép-Európáról és a Kárpát-medencéről

    Dr. Köpeczi-Bócz Tamás, az EMMI helyettes államtitkára ismertette a Kárpát-medencei szintű fejlesztési programok megvalósításának lehetőségeit 2014-2020 között az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programban, melyekre az EMMI nemzetstratégiai nyitottságának eredményeként várhatóan ebben az ágazati programban kerülhet sor elsőként. Végül mintaként három konkrét példa került bemutatásra a határokon átívelő fejlesztési kezdeményezések lehetőségeiből Komáromi Róbert, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal főigazgatója, Dobson Tibor, a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke, valamint Bacsárszki Pál, a FEOP Zrt elnök-vezérigazgatója előadásában.
E tanácskozás összefoglalásaként megállapítható, hogy a Kárpát-medencében napjainkra létrejöttek a feltételei a nemzetegyesítést szolgáló fejlesztési rendszer létrehozásának. (További inf. , www.karpathaza.eu , www.kepcp.hu , www.vilagtalalkozo.hu ).

    Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.