2014. június 12., csütörtök 09:29

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. június 12., csütörtök (OS) - A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye az IMF legújabb, hazánkra vonatkozó országjelentése kapcsán

    A Nemzetközi Valutaalap (IMF) legújabb, hazánkra vonatkozó országjelentése, melyet vezető hírportálok is kiemelt helyen említenek, súlyos megállapításokat tartalmaz. Az egyik leglényegesebb állítás, hogy a magyar gazdaság ötvenöt év múlva (se) éri be Európát, pontosabban a jelenlegi európai átlagot. Az állításból következik az is, hogy ez az idő még jóval hosszabb lehet, hiszen közben az EU tagállamai is növekednek, akár gyorsabban is, mint a mi gazdaságunk. Az előrejelzésük nyilván arra az esetre értendő, ha a jelenlegi gazdasági szabályzókban, és irányításban nem történik változás.

Az országjelentés kapcsán Egyesületünk arra hívja fel a figyelmet, hogy ezen súlyos, lehangoló megállapítás egyértelműen összefüggésbe hozható a magyarországi restitúció elmaradásával, azzal, hogy a volt keleti blokk országai közül egyedül hazánkban maradt el a restitúció, az úgymond "államosított" vagyonok visszaadása.

    Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.