2014. június 22., vasárnap 11:11

A Női Értékek Pártjának közleménye
    Budapest, 2014. június 22., vasárnap (OS) - Nem lehet megoldás, hogy a munkanélküliségre a fegyverkezés és besorozás legyen megint a válasz. A fejlődés-válság-háború ciklusokat meg kell szakítani. A valódi munkaalapú társadalmat kell megteremteni, az önkormányzati pénzkibocsátást, a profittermeléstől független fizetéseket, amikor nem a munka hasznát, hanem hasznosságát értékeljük. Így lehetnek csak a világot romba döntő pénzügyi spekulációnak ellenállva, valódi döntéshozók a valóban dolgozó emberek, egy élhető, jobb világért.

A férfiuralom politikusai a feleslegtermelő gazdasági fejlődést és nem a szükségletekre alapozva, az emberek megélhetését támogatják. Pedig tudjuk, a kevesek luxusának ára a többség elszegényedése, és amit ebből Magyarországon érzünk, az semmi ahhoz képest, amit Ázsiában és Afrikában élnek át emberek milliárdjai, miközben éhbérért, saját környezetüket rombolva szemetünket előállítják.
A férfiuralom politikusai hatalmas összegeket utalnak ki a fogyasztói társadalom támogatására vagy olyan kutatásokra, amelyek csupán a pazarló élet fenntartását szolgálnák.
Mindezeket annak ellenére, hogy a fejlett országokban is válság van. Sahra Wagenknecht német képviselőnő Merkelhez intézett beszéde terjed az interneten, melyben azt mondja "Európának függetlenednie kell Obama háborús politikájától, mert Ukrajnával kapcsolatban a németek ma – 100 évvel az I. világháború után – öntudatlanul megint felvállalják a szerepet, hogy más európaiakat, és egy napon saját magukat is a szerencsétlenség felé sodorják."
    Kiadó: Női Értékek Pártja