2014. július 18., péntek 08:56

Az AQUILA Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. július 18., péntek (OS) - Bemutatjuk Túllépés című online folyóiratunkat

    Az AQP a józan gondolkodású, befolyásolástól, megtévesztéstől mentesen vélekedő, gondolkodó emberek pártja. Új, Túllépés című kiadványunk nem politikai jellegű, hanem olyan rendhagyó tudományos lap, amely –túllépve a kizárólag materiális gondolkodáson– lelkiséget, spirituális kultúrát kíván nyújtani különböző tudományágak (filozófia, teológia, pszichológia, szociológia, művészeti és egyéb tudományok) megközelítésében.

Lapunk megkapta a HU ISSN 2064-7700 nemzetközi azonosítószámot. Terveink szerint eleinte negyedévenkét, később nagyobb gyakorisággal jelenik meg. A Túllépés a www.aqp.hu címen érhető el, az első két teljes szám díjmentesen letölthető.

Az online folyóirat létrehozásának oka a kiadó, az AQUILA Közösség lelkiségéből fakad, amellyel –az AQP céljainak megfelelően– értelmi és lelki síkon is emelni akarja az ország tudati szintjét. Az AQUILA feladatának tekinti az emberi felfogás horizontjának a felfoghatóság határáig történő tágítását, amit szerintünk folyamatosan feszegetni, nyújtani, bővíteni lehet.

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.