2014. július 23., szerda 15:07

A Fidesz közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. július 23., szerda (OS) - A Fidesz reagálása Varju László (DK) nyilatkozatára - A fejlesztési források lehívására egyedül a bukott baloldal volt képtelen

    A 2010-es kormányváltás után a kormány határozott fejlesztési politikájának és a felgyorsított döntéshozatalnak köszönhetően sikerült elérni, hogy ma már Magyarország a 27 tagállamból az 6. helyen áll a kifizetett uniós források rangsorában.  Felpörgött a fejlesztési források felhasználása. A hazánknak járó pénzeket az utóbbi években 100%-ban elhoztuk.

A támogatási rendszer további átalakítása még dinamikusabbá teszi a hazai fejlesztéseket, az átalakítás miatt jelenleg is tartó uniós vizsgálat nem befolyásolja a támogatások kifizetését, az Európai Bizottság az utóbbi négy hónapban is  30 alkalommal több mint 1,3 milliárd eurót (401,7 Mrd Forintot) fizetett ki Magyarországnak. A bukott baloldal ezúttal is Magyarország  alaptalan lejáratására készül.

Fidesz Sajtóiroda
    Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.