2014. július 25., péntek 16:41

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2014. július 25., péntek (OS) - A Fidesz reagálása Legény Zsolt (MSZP) nyilatkozatára - Több munkahely és több támogatás a vidéken élőknek

    A bukott baloldal kiárusította a magyar földet, veszélybe sodorta gazdák ezreinek megélhetését, a családi gazdaságok helyett a nagybirtokosok oldalára állt. Vidékromboló politikájukkal szemben ma kiemelt védelem jár a hazai termőföldnek, és érdemi segítség jut a magyar gazdáknak. Kitartunk amellett, hogy a kis- és közepes családi gazdaságok arányát 80 százalékra növeljük a nagybirtokokkal szemben a jelenlegi 50-50 százalékról. Erősítésükön keresztül pedig további munkahelyeket teremtünk. Ezt segíti az új agrártámogatási rendszer is, hiszen az átalakításnak köszönhetőn a következő hat évben 212 milliárdos többlettámogatás jut az állattenyésztőknek, amivel 50-70 ezer család juthat biztos megélhetéshez.

Fidesz Sajtóiroda
    Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.