2014. július 25., péntek 17:15

Az LMP parlamenti frakciója közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. július 25., péntek (OS) - Továbbra is a Fidesz-rendszer egyik legnagyobb disznósága az állami földek lenyúlása (2.rész) -

    A földpályázatokkal kapcsolatos támadások miatt külön államtitkárságot hozott létre a kormány, élén egy gazdálkodáshoz semmilyen formában nem értő ifjú jogásszal, hogy ő a jogi szaknyelv segítségével visszaverje a földpályázatokkal kapcsolatos vádakat. Bitay Márton államtitkár nem tesz mást, mint a részigazságokat tartalmazó statisztikákat ismételgeti, ám azok egyre kevésbé meggyőzőek. Kommunikációja tipikus példája annak, hogy két féligazságból hogy lesz egy teljes hazugság. A legtöbbünk számára már nyilvánvaló, hogy a Fidesz sem az állattartás fejlődését, sem a vidéki munkahelyteremtést nem segíti elő a politikai szempontú földpályázati rendszerével.

Az évi kétmilliárd forintnyi közpénzből működő NFA-nak a nyertes pályázatok nyilvánosságra hozását mindmáig nem sikerült megoldania, a sokat ismételgetett 6000 nyertes pályázatból mindössze elenyésző töredék található meg a mai napon is az állami szervezet honlapján, az is átláthatatlan rendszerben és keresési funkciók nélkül.
Az LMP kifejezi tiszteletét Ángyán József állhatatos tényfeltáró munkájáért, és bízik abban, hogy a közéletben folytatja munkáját.

Sallai R. Benedek
országgyűlési képviselő

    Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.