2014. július 28., hétfő 09:32

A BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet közleménye
    Budapest, 2014. július 28., hétfő (OS) - Szakszervezet kiáll a járművezető mellett

A BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet határozottan visszautasítja, hogy a BKK Zrt. a BKV Zrt. belügyeibe oly módon beleszól, hogy egy le nem zárt, folyamatban lévő vizsgálat alatt oly módon formál véleményt, miszerint "a járművezető a budapesti közösségi közlekedési járatokon nem vezethet többé", ezzel megpecsételve egy ember életét illetve további sorsát! Felháborítónak tartjuk, hogy a BKK Zrt. ismét munkáltatói jogköröket próbál gyakorolni és utasítja a BKV Zrt. vezetését egy munkavállaló ellehetetlenítésére!
Szakszervezetünk kiáll és minden elvárható támogatást és segítséget megad a járművezetőnk helyzetének tisztázása érdekében!

Gólián Zsolt
BKV Fürst Közlekedési Szakszervezet