2014. július 31., csütörtök 15:41

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2014. július 31., csütörtök (OS) - Hármas metró - (alag)út a semmibe

    A Kormány tegnapi ülésén hozzájárult, hogy a Fővárosi Önkormányzat a hármas metró felújítására hitelt vegyen fel. Ezzel a döntéssel a kormány hosszú évekre eladósítja Budapestet, és vele együtt minden lakóját. A Jobbik budapesti frakciója az utóbbi napok metrófelújítással kapcsolatos sajtóüzengetések sorába nem kíván beállni, de felhívja a figyelmet arra, hogy a kormánypártok oszthatatlan felelőssége lesz Budapest adósságterheinek súlyos megnövekedése.

A jelenlegi - akár tömegkatasztrófát is előidézhető - a teljes járműpark és az infrastruktúra elhanyagolását jelentő állapot kialakulása egyértelműen a korábbi balliberális városvezetés felelőssége. Mindezek alapján álságos az MSZP felháborodása Budapest közlekedési állapotával kapcsolatban, hiszen az irányításuk ideje alatt, húsz évig nem  újították fel a hármas metrót.

A Jobbik fővárosi vezetése javasolja, hogy a kormány ne a további adósságnövekedéssel járó hitelfelvétellel, hanem állami forrásokból oldja meg a balesetveszélyes állapot felszámolását.  

A Jobbik Magyarországért Mozgalom felhívja a budapesti választópolgárok figyelmét arra, hogy az ilyen és ehhez hasonló ügyek miatt, egyedül a Jobbik az az erő, amely képes hosszú távon megoldani a főváros problémáit. Gondoljanak erre október 12-én is.

A Jobbik fővárosi frakciója

    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.