2014. augusztus 21., csütörtök 13:58

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2014. augusztus 21., csütörtök (OS) - Rózsa Edit: Pásztor Albert tisztázza magát! A mai napon nyilvánosságra került, hogy férjem, Fedor Vilmos ellen a miskolci MSZP vezetés (párt)fegyelmi eljárást kezdeményez, mert én, a felesége, többek között a Magyar Liberális Párt támogatásával indulok az önkormányzati választáson a polgármesteri megbízatásért. A helyzetet méltatlannak és sértőnek találom.

    Számomra lelkiismereti kérdés, hogy Miskolcon, ahol valamennyi polgármester-jelölt a kirekesztés és a háborúskodás mellett foglalt állást, a választópolgárok választhassanak olyan polgármestert, aki ezzel szemben az integráció és a béke programját képviseli. Ezért döntöttem úgy, hogy Miskolc polgármesterének indulok.
A helyi MSZP vezetése a férjemen torolná meg ezt a döntésemet. Azt kérem a szocialistáktól, először maguk között tisztázzák: Pásztor Albert független jelölt-e, ahogyan ő állítja magáról, vagy MSZP-s, ahogyan a szocialisták állítják.
A helyi Szocialista szervezet, a polgármesteri programom demokráciával kapcsolatos pontjai a magukénak tudják, miközben mindenki számára egyértelmű, hogy sem a szocialistáknak, sem Pásztor Albertnek nem ismert a programja, míg az enyémet a választók vasárnap megismerhették. Bár szívesen tanulnék jelölttársaim javaslataiból, ha volnának, de sajnos ezt sem én, sem a választók nem tehetjük meg. Az pedig, hogy a szocialisták szerint a miskolci demokrácia programja az ő tulajdonuk, pontosan megmutatja, mennyire értik a demokráciát.

    Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.