2014. augusztus 30., szombat 17:34

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2014. augusztus 30., szombat (OS) -

    DK: Hofi Géza Színház Kőbányán


Ellenzéki győzelem esetén Hofi Géza Színház létesül Kőbányán. A humorista a X. kerületben született, oda járt gimnáziumba, majd ott is kezdett dolgozni a porcelángyárban. Interjúiban többször is emlegette gyermek- és ifjúkora helyszíneit.

A Demokratikus Koalíció által jelölt, de közös ellenzéki polgármesterként a Kőrösi Csoma Sándor Művelődési Házba tervezzük a magyar politikai kabaré új otthonát. Azt szeretnénk, ha ott minden hónapban lenne egy-két előadás, amely kifejezetten közéleti témákkal foglalkozna, folyamatosan frissülő tartalommal, a könnyűnek nevezett műfaj ismert színészeivel.

A tervek szerint az első előadást már novemberben repertoárjára tűzné a Hofi Géza Színház, erről meg is kezdődtek az egyeztetések szerzőkkel és művészekkel is. Az előadások idejére a művelődési ház előcsarnoka Hofi emlékének adózó kiállításnak is otthont adna. A halhatatlan művész tizenkét éve nincs közöttünk, de bemondásai, poénjai ma is aktuálisak.


Élő Norbert
elnökségi tag, polgármester-jelölt
Demokratikus Koalíció
    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.