2014. szeptember 1., hétfő 21:08

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (OS) - Fidesz Kispesti Szervezetének közleménye - Más tollával ékeskedik a kispesti szocialista polgármester

    Szánalmas, hogy a kispesti MSZP-s polgármester más munkájának az eredményével kampányol. Gajda Péter ma rezzenéstelen arccal állt a titokban megszervezett sajtótájékoztatón a helyi tv kamerája elé és átadta azt a felújított Ady Endre utat, amit valójában a Főváros finanszírozott. A helyi Fidesz a helyszínen emlékeztette a baloldali városvezetőt arra, hogy nem illik más tollával ékeskedni.

A mai átadó is annak a csúsztatásokra épített kampányának a része, amelyet évek óta folytat a polgármester a kerületben, és amivel a Kispesten élőket igyekszik megtéveszteni. Legutóbb például az egészségügyi intézetben adta át azt a röntgengépet, amelyet az intézmény saját keretéből vásárolt.

Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP kispesti polgármesterjelöltje az elmúlt években fővárosi munkája során számos fejlesztést harcolt ki Kispest számára, többek között az Ady Endre út első, egy kilométeres szakaszának felújítását, vagy a Határ úti végállomás megújítását.

Fidesz Kispesti Szervezete

    Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.