OS Országos Sajtószolgálat
2024. október 22. kedd
Ismertető


2024. október 18., péntek 18:50

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2024. október 18., péntek (OS) -  A KEP Együttműködési megállapodást írt alá a TUTSZ-al

        Vasvári József, a KEP elnöke, és Holczerné Szentirmai Ágnes, a TUTSZ (Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége) elnöke írta alá 2024. október 16-án a két szervezet közötti Együttműködési megállapodást a TUTSZ kibővített elnökségi ülésén, ahol többek között részt vett Gyömbér Ákos, a KEP gazdasági felelőse, valamint Bártfai Endre, a TUTSZ titkára, a KEP szóvivője, a megállapodás előkészítője.  Az együttműködés keretében kutatások, koncepciók, pályázati anyagok, véleményezések, előadások tartása lesznek a főbb területek. Az aláírást követően jelentette be Vasvári József elnök úr, hogy 2025-ben a KEP „Dr. Czeglédi József emlék év”-et szeretne tartani, és ennek keretében a rendezvényeket megelőzően mindig fel fognak kérni előadókat, akik Czeglédi Józsefhez fűződő emlékeiket mondhatják majd el, ebben számít a TUTSZ azon tagjaira, akik ismerték és dolgoztak Czeglédi Józseffel.
     További részletek a KEP honlapján érhetők el.
    
     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület
    
     -------------------------------------------------------------------
    
     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.