OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető


2009. február 23., hétfő 16:05

Ingatlanszakmai Életműdíj 2009
    Budapest, 2009. február 23., hétfő (OS) - Az Ingatlanszakmai Életműdíjat azok a személyiségek kapják, akiknek  emberi tartása és hozzáállása példamutató, személye nem osztja meg a szakmai közvéleményt, aki sokat tett azért, hogy az Ingatlanszakma fejlődjön.

    

A 2009-es évben az Ingatlanszakmai Életműdíjat Netkovszky Kálmán kapta.
Netkovszky Kálmán a Füti –Omega vezetőjeként a magyarországi Ingatlanszakma kialakításában a kezdetektől sokezer ingatlanszakembert tanított, személye minden ingatlanszakmai réteg számára elfogadott.
A rendezvény a www.bazar.hu  és a www.ingatlanok.hu ingatlanos portálok közreműködő támogatásával, az IME és a KIVOSZ ingatlanszakmai szervezet együttműködésével, valamint az Európai Sors-Társak egyesületének együttműködésével zajlott le, 2009, február 21-én, Budapesten


    Kiadó: Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.