Információ
2024. április 27. szombat

A Parlament, kormányzat, politikai pártok és civil szervezetek közérdekű közleményeit, állásfoglalásait - a szabályzatban foglaltaknak megfelelően - szöveghűen, teljes terjedelemben adjuk közre. A közlemények tartalmáért a közlést kérő viseli a felelősséget.

A beküldött közlemények gyorsabb kiadása, megbízható kezelése érdekében a szolgáltatás használóinak regisztráltatniuk kell magukat és szerződést kell kötniük az MTI-vel. A ots@mti.hu címre küldött e-mailben, vagy a 375 5446-os számra küldött faxon kérhetik regisztrációjukat. Ezt követően az MTI kiküldi a szerződést, amelynek aláírása és visszaküldése a szolgáltatás igénybevételének feltétele.

Az Országos Sajtószolgálat híreit kívánságára e-mailben, hírlevélként megküldjük Önnek. A közlemények ingyenesen hozzáférhetők az MTI honlapján (www.mti.hu) valamint közvetlenül a http://os.mti.hu elérhetőségen és eljutnak az MTI előfizetőihez is.