OS Országos Sajtószolgálat
Információ
2023. november 29. szerda
Ismertető


OS Országos Sajtószolgálat

A Parlament, kormányzat, politikai pártok és civil szervezetek közérdekű közleményeit, állásfoglalásait - a szabályzatban foglaltaknak megfelelően - szöveghűen, teljes terjedelemben adjuk közre. A közlemények tartalmáért a közlést kérő viseli a felelősséget.

A beküldött közlemények gyorsabb kiadása, megbízható kezelése érdekében a szolgáltatás használóinak regisztráltatniuk kell magukat és szerződést kell kötniük az MTI-vel. A ots@mti.hu címre küldött e-mailben, vagy a 375 5446-os számra küldött faxon kérhetik regisztrációjukat. Ezt követően az MTI kiküldi a szerződést, amelynek aláírása és visszaküldése a szolgáltatás igénybevételének feltétele.

Az Országos Sajtószolgálat híreit kívánságára e-mailben, hírlevélként megküldjük Önnek. A közlemények ingyenesen hozzáférhetők az MTI honlapján (www.mti.hu) valamint közvetlenül a http://os.mti.hu elérhetőségen és eljutnak az MTI előfizetőihez is.Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.