OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2014. október 2., csütörtök 09:19

A Civil Zugló Egyesület közleménye
    Budapest, 2014. október 2., csütörtök (OS) - Vitázzanak a polgármesterjelöltek! Várnai László, a CivilZugló Egyesület zuglói polgármesterjelöltje bemutatta az Egyesület programját és nyilvános vitára hívta a vetélytársait. Elismerésre méltó módon minden párt jelöltje elfogadta a meghívást.

    A CivilZugló Egyesület 28 oldalas programja immár egy hónapja kész és nagyon kíváncsian várják, hogy a többi szervezet is bemutassa programját. A CivilZugló Egyesület programjának alapja a felelős és átlátható gazdálkodás, céljuk a lakosság érdemi bevonása, a közbeszerzések kontrollja, a korrupció megszüntetése, a  köz- és zöldterületek gondosabb ápolása, az átmenő forgalom csökkentése, az elmaradt fejlesztések, a tanuszoda, a sport és szabadidőközpont megépítése, az egészségügyi ellátás javítása.

A CivilZugló Egyesület polgármesterjelöltje, hogy a többiek programját is megismerhessék a zuglóiak, vitára hívta ki a többi szervezet jelöltjét. Értékeljék együtt a kerület elmúlt húsz évét, fejlődését és jövőjét, támasszák alá a kampányígéreteket! A meghívást minden jelölt elfogadta. A vitát - mely országos szinten egyedülálló és remélhetőleg példamutató - a zuglói Civil Házban tartják.

Minden érdeklődőt és médiát is szeretettel várunk.

A pontos időpontról és helyszínről információ Várnai László polgármesterjelölttől kapható: 06 20 930 89 87

        Kiadó: Civil Zugló Egyesület

-------------------------------------------------------------------

        Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
        Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
        (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.