2024. április 19. péntek

2014. október 2., csütörtök 09:19

A Civil Zugló Egyesület közleménye
    Budapest, 2014. október 2., csütörtök (OS) - Vitázzanak a polgármesterjelöltek! Várnai László, a CivilZugló Egyesület zuglói polgármesterjelöltje bemutatta az Egyesület programját és nyilvános vitára hívta a vetélytársait. Elismerésre méltó módon minden párt jelöltje elfogadta a meghívást.

A CivilZugló Egyesület 28 oldalas programja immár egy hónapja kész és nagyon kíváncsian várják, hogy a többi szervezet is bemutassa programját. A CivilZugló Egyesület programjának alapja a felelős és átlátható gazdálkodás, céljuk a lakosság érdemi bevonása, a közbeszerzések kontrollja, a korrupció megszüntetése, a  köz- és zöldterületek gondosabb ápolása, az átmenő forgalom csökkentése, az elmaradt fejlesztések, a tanuszoda, a sport és szabadidőközpont megépítése, az egészségügyi ellátás javítása.

A CivilZugló Egyesület polgármesterjelöltje, hogy a többiek programját is megismerhessék a zuglóiak, vitára hívta ki a többi szervezet jelöltjét. Értékeljék együtt a kerület elmúlt húsz évét, fejlődését és jövőjét, támasszák alá a kampányígéreteket! A meghívást minden jelölt elfogadta. A vitát - mely országos szinten egyedülálló és remélhetőleg példamutató - a zuglói Civil Házban tartják.

Minden érdeklődőt és médiát is szeretettel várunk.

A pontos időpontról és helyszínről információ Várnai László polgármesterjelölttől kapható: 06 20 930 89 87

Kiadó: Civil Zugló Egyesület