OS Országos Sajtószolgálat
2018. június 23. szombat
Ismertető


2014. október 13., hétfő 16:36

A Munka-kör Alapítvány közleménye
    Budapest, 2014. október 13., hétfő (OS) - Hallássérültek kreatív csoportja a Design Héten

    2014. 10.03-án volt a Design Hét megnyitója a Bálnában. A "Segítő Vásárlás" program keretében 16 szociális érzékenységű tervező és 10 fogyatékosokat foglalkoztató cég együttműködése nyomán elkészített termékeket állítottak ki.
A hallássérülteket foglalkoztató és munkához jutását segítő Munka- Kör Alapítvány munkáját Körtvély Adrienne és Fehér Anna tervezők segítik. Ezenkívül Kiss Bernadett nagyothalló designer és Mészáros Zita francia önkéntes modell és stílustanácsadó közreműködésével bemutathattuk az egyedi tervezésű tányérokat, békákat és táskáinkat. A termékek megtekinthetők az Alapítvány honlapján, és azon belül a webáruházon megrendelhetőek, amik által bárki segítheti a hallássérültek munkába állását.

    Kiadó: Munka-kör Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.