OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2014. december 9., kedd 14:31

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. december 9., kedd (OS) -

    Ezért a TMRSZ véleménye a következő:

"Aki a kötelező drogszűrést szorgalmazza és 12 évet betöltött kiskorú gyermekek ellenőrzött körülmények között megszervezendő pisiltetését tartja e körben szükségesnek, az tudatosan vagy nem tudatosan, de végül is a pedofília terjedését, annak egyfajta legalizálását támogatja. A kötelező drogszűrésnek álcázott pisiltetéssel lehet a leginkább leplezetlen módon kisfiúk, kislányok nemi szervének aberrált megtekintési szándékát legalizálni, és ez a legjobb eszköz arra, hogy elfojtott vágyait a valóságban is megélhesse az, aki ezt végezteti, ellenőrzi, vagy megszavazza. Kisgyermekek kukkolásának, áldozattá válásának lehetőségét, kötelező drogszűrés címén való szorgalmazását egy jóérzésű sem támogathatja.

A javaslatot szorgalmazó politikusok erkölcsi nívójának olyan mélységét mutatja ez meg, amelynek következtében az ezt megszavazó képviselők tudatosan vagy nem tudatosan, de pedofil vágyakkal rendelkezőnek állítják be saját magukat mások előtt.

Nem utolsó sorban felvetődik az Alaptörvény XXVIII. Cikke által védett ártatlanság vélelmének sérelme is, hiszen a kötelező drogszűréssel az elrendelő mintegy feltételezi azt, hogy illegális szereket fogyaszt az "áldozat" anélkül, hogy erre bármilyen bizonyítéka is lenne."

TMRSZ

    Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.