2024. május 19. vasárnap

2014. december 26., péntek 13:21

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2014. december 26., péntek (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: A GONOSZ ÚJ BIRODALMA – FLORIOL, GMO

R. Reagen az USA korábbi elnöke a Szovjetuniót a Gonosz Birodalmának nevezte, de ma már, ezt a címet az Amerikai Egyesült Államoknak adományozta a világ közvéleménye.
Irakban nem létező vegyi fegyverekre hivatkozva 109.032 embert öltek meg, Afganisztánban eddig, 4086 ártatlan ember halt meg. Amerikában szinte minden nap lelőnek egy néger fiatalt, a társadalmat a halálesetek sokkolták, a fiatalok meggyilkolása felszínre hozta az Államokban lappangó rasszizmust. Közelednek a választások, Obamát (pártját) le akarják járatni, mondván: nem tud rendet tartani, változásra van szükség, jöjjenek a Republikánusok. Mit kapott az emberiség az USA-tól? Véres háborúkat, rágógumit, kólát, GMO-t, liberális gyermek-nevelést, blőd szappanoperákat. Nobel-díjasaik európai, ázsiai származásúak. Amerika elszigetelődik a világ kultúrnépeitől! Egyre kevesebben mennek európai művészek, sportolók, tudósok, turisták ebbe az országba. A fiatalok már nem kedvelik a Big Mac-et, a magyar háziasszonyok már nem a Bunge (Floriol), hanem a hazai sajtolású étolajjal főznek. Amerika a világ csendőrségének szerepében tetszeleg, azt hiszi, mindent megtehet. Az emberiség döntő többsége elutasítja az erőszakot, az amerikaiak nemkívánatos személyek civilizált országokban, amíg fegyverekkel akarnak érvényt szerezni birodalmi ambícióiknak.

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.