OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2015. február 13., péntek 13:36

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. február 13., péntek (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – TÜNTETÉS: PUTYIN ÜDVÖZLÉSE – NOBEL BÉKE-DÍJAT AZ ELNÖKNEK!

    
A civil szervezet tagjai az orosz követség előtt békés tüntetésen üdvözölték a közeli napokban hazánkba érkező Putyin elnököt. A szónokok, Szilvásy György és Jáky Mikós szerint az, hogy Európa két legerősebb gazdasági hatalmának befolyásos vezetői – A. Merkel és az orosz elnök – Magyarországra látogatnak, hazánk felértékelését jelenti, mely Orbán miniszterelnök és kormánya hatalmas, újabb – választási nyelvre lefordítva – kétharmados sikerének tekinthető. A civil szervezet kéri: az elnök erősítse meg a korábban megkötött szerződéseket (Paks II, gázszállítási szerződés stb.), továbbá jelentse be, hogy hazánkat mentesíti a gazdasági embargó alól. A szónokok kitértek az orosz elnök személyes érdemeire, melyeket hazája, népe felemelkedése, a nemzettudat erősítése érdekében folytat, s küzdelmét korunk legpusztítóbb eszmerendszere a liberalizmus ellen. Az ukrajnai tűzszüneti megállapodás létrejöttében Putyin elnöknek jelentős szerepe van, mely a Kárpát-aljai magyarság számára is megnyugvás jelent. Putyin elnök a legtöbbet tett az európai és a világbéke megszilárdítás érdekében, ezért az egyesület kéri a M. T. Akadémiát: javasolja, hogy Putyin elnöknek ítéljék 2015-ben a Nobel-békedíjat – hangoztatták a szónokok.

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület – Szilvásy György

    Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.