OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2015. február 25., szerda 20:15

Az Emmi - Sportért Felelős Államtitkárság közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. február 25., szerda (OS) - NÍVÓN ALULI AZ ÁTLÁTSZÓ.HU TÁMADÁSA Dr. Simicskó István szülei rendelkeztek a balatoni ingatlanvásárlásokhoz szükséges fedezettel  Dr. Simicskó István cáfolja azt Átlátszó portál állítását, miszerint a szüleinek nem volt meg az anyagi háttere a siófoki lakások vásárlásához. Visszautasítja azt a sugallmazást is, hogy politikai szerepvállalásának bármilyen köze lenne szülei anyagi helyzetéhez illetve ingatlanszerzéseihez. Habár dr. Simicskó István szülei nem közszereplők, a nyilvánosan hozzáférhető Földhivatali és Cégbírósági adatokból egyérteműen nyomonkövethető vagyonosodásuk.

    Az Átlátszó című internetes portálon február 25-én megjelent cikk azt a látszatot kelti, mintha dr. Simicskó István államtitkár szülei nem a saját erejükből vásároltak volna ingatlanokat az elmúlt években, miközben a nyilvánosan hozzáférhető Cégbírósági, és Földhivatali adatokból is egyértelműen nyomon követhető tulajdonszerzéseik fedezete.
    Kiadó: Emmi - Sportért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.